Tradicionalni zimski skup Audi Club Srbija održan je za vikend u Kelebiji nadomak Subotice, a pristustvovalo je preko 50 članova sa oko 30 vozila.

Dvodnevni skup koji je održan u Ergeli Favory u Kelebiji počeo je u subotu, a uz iće piće i rođenansku tortu, slavilo se do kasno u noć. Događaj se završio u nedelju u poslepodnevnim časovima.

“Više sam nego zadovoljan odzivom na ovom skupu, iako je bilo hladno okupio se veliki broj članova kluba sa svojim automobilima. Posebno mi je drago što svaki skup broji sve više ljudi, što je pokazatelj da se ACS porodica širi svaki dan”– Rekao je za naš portal predsednik ACS Nemanja Najvirt.


Ergela se nalazi se 500m od srpsko-mađarskog graničnog prelaza Kelebija-Tompa, u selu Kelebija, 11km od Subotice. Kompleks se prostire na 20 hektara uređenog prostora. Moderno opremljene štale, boksovi, korali, takmičarski teren i prostrani pašnjaci čine pravi raj, kako za posetioce, tako i za stanovnike ergele- Predsednik Audi kluba zahvalio se domaćinima na dobroj atmosferi i organizaciji.


Audi klub Srbija trenutno broji više od 6.000 članova širom regiona i najveći je klub ljubitelja automobila u ovom delu Evrope. Sledeće godine klub puni 10 godina, a organizatori već najavljuju nezaboravan rođendanski provod.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments