Foto: nestalisrbija

Porodica Džunić iz Kikinde već jedanaest dana traga za svojim Goranom (47) koji se nije vratio iz Novog Sada gde je otišao 4. avgusta na skup kojim je obeležena godišnjica egzodusa u “Oluji”.

Njegov brat Dragan veruje da je živ i ne gubi nadu da će ga naći i to posebno posle poslednjih informacija da je nestali viđen u utorak u Zrenjaninu.

– Moj brat Goran otišao je organizovano autobusom iz Kikinde na obeležavanje “Oluje” u Novi Sad, međutim, do danas se nije vratio kući. Mi verujemo da je živ i da ćemo ga uskoro pronaći jer smo dobili informacije da je u utorak viđen na kružnom toku u Zrenjaninu prema Elemiru. Viđen je kako ide peške, bez majice, a onda i kako sedi na kružnom toku sa flašicom vode u ruci. Mi se nadamo da se kreće prema Kikindi i da ćemo se uskoro sresti – navodi brat nestalog Gorana.

Još nekoliko informacija daje veliku nadu porodici da je Goran živ jer je dan nakon nestanka navodno viđen na jednom salašu u okolini Novog Sada prema Žablju.

Foto: nsuzivo.rs

– Jedan čovek nam se javio i rekao da je kod njega na salašu bio čovek koji je tražio vodu. Rekao je da se zove Goran Džunić i opis koji je dao taj čovek odgovara izgledu mog brata – rekao je Dragan koji je policiji dostavljao nove informacije koje poordica ima o nestalom Goranu.

Brat nestalog kaže da Goran nije imao psihičke tegobe, ali jeste sklon alkoholu, što je, navodi, bio i razlog razvoda braka. Posle toga, Goran je živeo sam, ali nije bio sklon lutanjima.

U Novi Sad je otišao bez telefona i ličnih dokumenata.

kurir.rs/novosti.rs/nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
15/08/2022 14:04

Realno zabole nas. Isao na proslavu oluje, sad nek ga trazi onaj kojem je isao da tapse, mi imamo malo vecih problema…

Џунић
17/08/2022 18:17
Reply to  SNS Uzivo

Zamolila bih Vas da vaše nebuloze zadržite za sebe. Nek je Dragi Bog sa Vama.