Foto:Ilustracija
Javno komunalno preduzeće „Tržnica“ Novi Sad je na portalu „Javne
nabavke“ raspisala javni poziv za izradu projektno tehničke dokumentacije za
izgradnju savremene Najlon pijace.

Kako ističu iz ovog preduzeća, predmet nabavke je usluga izrade projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju savremene Najlon pijace, na katastarskoj parceli broj 1686, KO Novi Sad I, Grad Novi Sad, koji podrazumeva izradu projekta idejnog rešenja, projekta za građevinsku dozvolu, projekta za izvođenje PZI i ishodovanje građevinske dozvole.

Planirano je da se nova Najlon pijaca prostire na ukupnoj površini od 6000 m2 i 1000 m2 partnernog uređenja, sa maksimalnom spratnosti P + 1, u skladu sa Planom detaljne regulacije i Katastarsko – topografskim planom.

U skladu sa konkursnom dokumentacijom, od izabranog projektanta se očekuje rešenje po kom se Najlon pijaca može uklopiti sa okolnim objektima, sa ciljem zadovoljavanja delatnosti i zahteva prodavaca i kupaca koja se odnosi na izgradnju moderne pijace sa svom infrastrukturnom opremom i sanitarnim prostorima od 6000 m2 bruto površine, kao i 1000 m2 parternog uređenja.

Sva konkursna dokumentacija sa projektnim zadatkom i opisom kriterijuma za kvalitativni izbor privrednog subjekta sa uputstvima, nalaze se na portalu „Javne nabavke“, a rok za dostavu ponuda je do 7. juna 2022. godine.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jovan BGD
17/05/2022 22:29

Uskoro skuplji prostor za prodaju, hehehe…. iznamljivanje za cene kao u Nemačkoj, xaxaxa!

n.n
18/05/2022 00:44

Izgradite savremeni filter da kej ne smrdi na g…a