Gradonačelnik Đurić primio delegaciju austrijskog grada Klagenfurta: Razgovarali smo o saradnji u oblasti obrazovanja, nauke, ekologije, privrede i kulture, kao i o mogućnosti institucionalnog povezivanja (FOTO)

Foto: Printscreen
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić zajedno je sa saradnicima u Gradskoj kući primio delegaciju austrijskog grada Klagenfurta koju je predvodio zamenik gradonačelnika Alojz Dolinar.

Sastanku su prisustvovali i ambasador Republike Austrije Nj. E. Kristijan Ebner, kao i počasni konzul Republike Austrije u Novom Sadu Zoran Tadić.

-Gostima sam poželeo srdačnu dobrodošlicu i zahvalio im se na rešenosti da se intenzivira saradnja između naših gradova, koja je uspostavljena još početkom devedesetih godina prošlog veka.

Novi Sad i Klagenfurt su univerzitetski centri, tako da smo razgovarali o saradnji u oblasti obrazovanja, nauke, ekologije, privrede i kulture, kao i o mogućnosti institucionalnog povezivanja Novog Sada i Klagenfurta. Širimo mrežu partnerskih gradova! – napisao je Đurić na svom Instagramu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti