Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić objavio je na svom Instagramu video o razvitku grada i investicijama koje u njega dolaze. 

-Novi Sad je grad koji raste. Grad koji se razvija. Ima radnih mesta, za razliku od nekad kad smo došli pre 10, 11 godina na vlast, gde je bila ogromna stopa nezaposlenosti. Mi smo je sveli sada bukvalno na istorijski minimum. Kvadrat više se traži za stanove, za poslovni prostor i to je sve ono što utiče da grad Novi Sad privuče nove građane. Najveći naš plan je da imamo stabilan budžet, da imamo razvojni budžet, da dovedemo nove fabrike, da dovedemo nove investicije, da se razvijemo u IT sektoru. Ima Novi Sad još mesta da se razvije i da raste dalje- tekst je koji prati moćan video prvog čoveka Novog Sada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

nsuzivo.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mali
11/02/2023 12:01

U novim zgrada u lokalima samo Univer i kladionice. Baš napredno.
Kvadrat više postoji u zgrada Kosovska 27 i 29 koje u Katastru nema nigde a Lili je tu već 2 godine a u zgrada nema nikog useljenog. A ima još takvih zgrada. Zato je i padao Katastar da bi sve bilo Vama potaman. Ko sad kupi nov stan neka pazi kad će stan biti upisan na njegovo ime.

Oki
11/02/2023 15:42
Reply to  Mali

Naravno da je napredan, ako ti ne valja NS, velika je Nemačka.

Mali
11/02/2023 16:20
Reply to  Oki

Ljudi kao što je on i Vi NS spustili na selo zato je Vama samo Nemačka odgovor za sve, umesto da sarađujemo i da svima bude ok. Zato sam na bolji od Vas i sličnih kojima rečnik liči na mač i nož. Niste hrišćanin a ja nadam se da ćete biti to, kulturno samo.

Nada D.
11/02/2023 15:58

9 godina!

Sini
11/02/2023 16:50

Strasan napredak.
Plata najveceg dela radnika oko 40000 dinara. Nagurano po javnim preduzecima na hiljade neradnika, koji i nedolaze na posao, nit su ikad znali sta treba da rade. Strasan napredak kriminal na sve strane, zdravstvo unisteno, skole postale ustanove za izvlacenje novca roditeljima direktori i njihovo vodenje, ravno nuli.
Bocara gradi na mestu gde nebi nikad niko smeo. Karin pravi hotel na zabranjenoj zoni uz dunav. F.gora se sad svesno unistava.
Pa bas napredujemo i jurimoooo, al u propast.

Zoran
12/02/2023 12:43

Samo ti dovlaci IT sektor!Ma motiku u sake,a ne kuckanje po kompujteru