Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, obaveštava obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da 15. avgusta 2022. godine, dospeva treća rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu.

Stanje na računu poreza na imovinu kao i informaciju o visini treće rate poreski obveznici fizička lica mogu dobiti:

1. na sledećim lokacijama:

– Info pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada;
– šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada 24-26;
– šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP “INFORMATIKA” na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 15;

2. upitom na sledeću mejl adresu gpu@novisad.rs;

3. putem naloga na Portalu eUprava (uputstvo za korisnike naloga na Portalu eUprava dostavljamo u nastavku : https://euprava.gov.rs/postanite-egradjanin)

Iznos treće rate za uplatu godišnjeg poreza na imovinu možete utvrditi i uvidom u svoje Rešenje o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu, koje u slučaju da ne posedujete iz nekog razloga, pored šalter sala Gradske poreske uprave Grada Novog Sada možete preuzeti i u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

Za sva dodatna pitanja poreski obveznici mogu kontaktirati Gradsku poresku upravu radnim danom od 8.00 do 14.00 časova na sledeće brojeve telefona:
– 021/6616 – 114 dežurni inspektor za fizička lica;
– 021/4871 – 751;
– 021/4871 – 707.

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata a istovremeno, takvim odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg Grada – napisala je na svom Instagram nalogu, Adrijana Mesarović, članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije i dodala da zajedno gradimo naš Grad.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments