Foto: Dimitrije Goll

Gradski odbor SNS izdao je saopštenje danas u kojem daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u daljem vođenju države. Saopštenje prenosimo u celosti.

Gradski odbor Srpske napredne stranke, u jednom od najvažnijih tretutaka novije srpske istorije, pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma. Naprednjaci Novog Sada pozivaju sve aktere srpske političke scene da se u ovom odsudnom trenutku, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana neverovatnim ucenama, stave pod istu zastavu i pokažu jedinstvo koje će pokazati svetu koliko srpskom narodu znači južna pokrajina. Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam. Zato podrška koju treba da dobije mora da bude svekolika, kako iz Stranke na čijem se čelu nalazi, tako i iz institucija, udruženja, pokreta, organizacija. Pitanje Kosova i Metohije ne sme da ude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka. Srpska svetinja mora da ostane daleko iznad toga! O povlačenju predsednika sa funkcije, koju zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i to u ovom trenutku, a da samim tim Kosmet predaju onima koji nam ga otimaju, Srpska napredna stranka neće ni da razmišlja!

Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke iz Novog Sada poručuje svom predsedniku da nije i da neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija!

Živela Srbija!

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
23/01/2023 09:19

Kakav transver blama imam, jadno… 🙂

micky
23/01/2023 09:34

jadni botovi, ako ovo sve pukne, morace nesto raditi u zivotiu

Vladimir NS
23/01/2023 09:42

Ako napusti sns ja cu da se napijem!