Foto: Printscreen/Pink

Gradski odbor SNS oštro je reagovao na događaje koji su potresli zemlju, kada su uhapšeni pripadnici ultradesničarske grupe “Narodne patrole”, koji su pokušali ubistvo predsednika Srbije. Saopštenje prenosimo u celosti.

-Nikogovići su se odmah ustalasali da se što pre dodvore i pokažu mrziteljima svega srpskog, svojim nalogodavcima, pa su sramotnim skupom pokušali uvrediti srpski narod, i to na Sretenje! Na Dan državnosti oni bi da prete ubistvom predsednika Aleksandra Vučića.
Time su se ogolili pred narodom i pokazali da im je jedina meta čovek koji je ponovo vratio ponos srpskom narodu, čovek koji je učinio da se ne stidimo svoje zastave, kao što je to bilo u njihovo vreme, čovek koji se svakog dana bori s pritiscima za jedinstvo i spas naše zemlje, čovek koji je nasledio njihove greške i posledice njihovih pljački. Sramotno je da se ovakve scene dešavaju u Srbiji u trenucima najsnažnijih pritisaka na našu državu. Na sreću, istorija ovakve mizerne scene neće pamtiti- stoji u saopštenju.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
16/02/2023 08:42

Nisam desnicar, ja sam po ubedjenju levicar, ali podrzavam ove dobre ljude! 🙂

Vidoje
17/02/2023 10:38
Reply to  SNS Uzivo

Komunisti i marksisti se uvek sami razotkriju. Ne treba ih mnogo cackati da bi sa svima podelili svoju sramotu pa tako ni tebe 🙂

Milan NS
16/02/2023 10:02

Opet vam je Đinđić kriv. Vadite ga iz naftalina po ko zna koji put u ovih 20 godina