Foto: screenshot

Putnička vozila na Horgošu stoje u koloni više od tri sata, na ulazu u Severnu Makedoniju su kilometarski redovi – budite spremni za dugo čekanje, ponesite dovoljno vode.

Prema informacijama AMSS, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju i po nekoliko sati prilikom izlaska iz zemlje, što na ovoj vrućini i zapari nije nimalo prijatno, pogotovo kada se doda nestrpljenje da se konačno stigne na odredište i započne dugo očekivani odmor.

Prema informacijama AMSS, na Gradini na izlazu se čeka dva sata, kao i na Preševu, koliko se čeka i na graničnom prelazu Šid na ulazu. Oko sat vremena su zadržavanja na Kelebiji, Preševu i Batrovcima na ulazu. Putnički automobili na Gostunu na izlazu čekaju oko 35 minuta, navedeno je u saopštenju.

Administratori grupe Grčka info ističu da je velika gužva na deonici Ražanj – Paraćin zbog radova na putu i udesa koji su se dogodili i preporučuju vozačima da koristite kombinaciju „kamera uživo“ i „Google mapa“ kako bi dobili realniju sliku o stanju na graničnim prelazima.

„Na kamerama sa graničnih prelaza ne možete videti dužinu kolone i broj automobila u koloni, ali možete videti kojom brzinom prolaze automobili. S druge strane, Google saobraćajna mapa vam može pomoći da vidite na kojim deonicama ima zastoja,“ kažu u ovoj grupi i savetuju da se ne kreće na bum u Grčku, jer je sve puno.

alo.rs/nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments