Foto: kurir.rs

“Majke i sestre možemo da imamo jedino poverenje u našu državu, predsednika i pre svega, nadu u našeg Gospoda!”

Na današnjem veličanstvenom skupu majki Kosmeta protiv Kurtijevog terora obratila se i Ana Vuković iz Žitkovca kod Zvečana, majka koja ima jedanaestoro dece.

U svom govoru ona je jasno upitala: Da li Kurti hoće i našu decu da uništi i protera? Imala je jasnu poruku: Majke, uzdajmo se u Gospoda i našu državu Srbiju i borimo se kao lavice za našu decu i naš život na KiM!

Foto: kurir.rs

Njen govor prenosimo u celosti:

Majke i sestre,

I danas smo svoju decu ostvile kod kuće da bi stale na branik slobode, slobode koja nema cenu. Za Kurtija ne postoji kultura i tradicija srpstva na ovim prostorima. Za njih postoji cilj da unište i proteraju zauvek narod koji je vekovima živeo ovde. Sada kao majka jedanaeatoro dece pitam se da li će i moja deca proći isto, da li bi i njih da unište i proteraju?

Zar treba verovati Kurtiju, zar smo naivni? Njegova politika je mržnja, mi žene, majke i sestre možemo da imamo jedino poverenje u našu državu, predsednika i pre svega, nadu u našeg Gospoda!

Danas kada proslavljamo našu krsnu slavu ne daju nam mira.

Zato koristim ovu govornicu da kao majka i žena pozovem međunarodne organizacije, Kfor i evropske lidere da spreče Kurtija da napravi neki haos. Da naša deca žive u miru i rastu u slobodi. Zato budimo jedinstvene i nemojmo se plašiti. Nego se kao lavice borite za svoju decu i njihov život ovde na Kosovu i Metohiji.

Živeo mir, živela Srbija! – navela je Ana koja je na ruci imala simbol – srpsku trobojku!

kurir.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
23/11/2022 20:54

Nisam bas siguran da je to normalno…

Last edited 9 dana ranije by SNS Uzivo
Vidoje
28/11/2022 14:50
Reply to  SNS Uzivo

Ko ti kriv sto tvoja supruga nece potomke s tobom hahahahahaha