Foto: Facebook/Zanimljivosti

Selver Besirli iz Azerbejdžana živi u maloj kući, u stvari to je jedno kupatilo pretvoreno u kuću. Kada je video šta se desilo u Turskoj natovario je svoje dušeke u stari auto i krenuo put turske kako bi pružio pomoć ugroženima.

Nakon što se fotografija njegovog automobila natovarenog dušecima proširila celim svetom, upitan od strane novinara gde je našao te dušeke i jorgane, on je rekao:

“Nisam ih našao to je sve što sam imao kući. Naša braća imaju veću potrebu za njih nego ja, zato sam ispraznio kuću i vozim ih njima, i nadam se da će im nešto značiti ova moja pomoć.”

Fotografija je dirnula brojne ljude, naročito nakon saznanja u kakvim uslovima živi Besirli.

Selver Besirli je potom gostovao na nacionalnom kanalu u Azerbejdžanu te je dao pojedine informacije o sebi nakon čega se javio jedan azerbejdžanski biznismen.

Biznismen iz Nakhčivana po imenu Bahtijar, tražio je voditelja programa tokom reklamne pauze i obećao je Selveru Beşirliju novi automobil.

Azerbejdžanski heroj Selver je u ponedjeljak, 13. februara, ponovo gostovao u programu na nacionalnoj televiziji i dobio ključ svog novog automobila.

Facebook/Zanimljivo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments