HITNO SAOPŠTENJE IKEE: Ovaj aparat je opasan ODMAH GA VRATITE, nije potreban čak ni račun! (FOTO)

Foto: facebook.com

Kompanija IKEA izdala je saopštenje u kojem navodi da povlači METALLISK espreso lončić za grejnu ploču 0,4 l s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204, jer proizvod može da pukne tokom upotrebe.

Kompanija IKEA takođe apeluje na sve kupce koji poseduju METALLISK espreso lončić za grejnu ploču 0,4 l s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggnn), da prestanu da ga koriste i da se obrate kompaniji IKEA radi punog povraćaja novca.

METALLISK espreso lončić s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA. Dokaz o kupovini, odnosno račun, nije potreban.

Foto: Prinscreen

“Bezbednost je glavni prioritet za kompaniju IKEA i stoga povlačimo METALLISK espreso lončić s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggnn), zbog povećanog rizika od pucanja proizvoda tokom upotrebe.

Rizik je povećan nakon promene materijala i konstrukcije bezbednosnog ventila, pa su samo proizvodi s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika (srebrne/sive boje) uključeni u povlačenje. Ovo povlačenje ne utiče ni na jednu drugu jedinicu”, navodi se u saopštenju.

IKEA je uputila izvinjenje zbog, kako su naveli, neprijatnosti koje bi ovo povlačenje moglo da izazove.

Kurir.rs/Mondo

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti