IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita, s oznakama datuma do i zaključno sa 2221 da prestanu da je koriste i da se obrate kompaniji radi punog povraćaja novca.

“Bezbednost kupaca je uvek polazna tačka za kompaniju IKEA. Stoga, povlačimo ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 (22 označava godinu, a 21 nedelju proizvodnje proizvoda) zbog postojanja rizika od toga da krak zvezdastog postolja stolica pukne i dovede korisnika u opasnost od pada i povrede”, saopšteno je iz kompanije.

Iz švedskog diva apeluju na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu da smesta prestanu da je koriste i da je vrate u bilo koju robnu kuću IKEA, radi punog povraćaja novca.

Foto: ikea

Kompanija dalje ističe kako “razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, da bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju”.

“Uprkos tome, došli smo do saznanja da krak zvezdastog postolja ODGER kancelarijske stolice boje antracita, s oznakama datuma do i zaključno s 2221, može da pukne. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban. Naziv i oznaka datuma proizvoda nalaze se ispod sedišta, utisnuti u materijal stolice”, dodaju iz IKEA-e.

espreso

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments