Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -4°C na jugu do 3°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C na severu do 10°C u centralnim predelima.

Srbija: U četvrtak prolazno naoblačenje sa neznatnim padom temperature na severu Srbije i ređom pojavom kratkotrajne kiše na tom podurčju. Oblaci dolaze sa severozapada. U centralnoj i južnoj Srbiji ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani intervali i promenljiva oblačnost. Vetar slab južni, pa zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na jugu do 3°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C na severu do 10°C u centralnim predelima. Uveče je moguća poneka kap kiše na severu.

Beograd: U četvrtak naoblačenje sa malom šansom za poneku kap kiše u drugom delu dana. Veći deo dana suvo. Vetar slab južni, pa zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo.

Niš: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani intervali i promenljiva oblačnost. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 8°C.

Užički region: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani intervali i promenljiva oblačnost. Vetar slab južni, pa zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 7°C do 9°C.

Vojvodina: U četvrtak naoblačenje dolazi sa severozapada i može uzrokovati slabu kratkotrajnu kišu tokom dana. Vetar slab južni, pa zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugu do 2°C na severu, a maksimalna od 6°C do 8°C. Uveče je moguća poneka kap kiše.

Novi Sad: U četvrtak naoblačenje sa šansom za kratkotrajnu slabu kišu tokom dana. Vetar slab južni, pa zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 7°C. Uveče je moguća poneka kap kiše.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Subotica: U četvrtak naoblačenje sa mogućom slabom kišom povremeno. Vetar slab južni, pa zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 6°C. Uveče je moguća poneka kap kiše.

Vreme narednih dana:

U petak suvo i toplije od proseka za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 8°C do 12°C. Uveče suvo. Za vikend toplije od proseka sa dužim sunčanim periodima u nedelju, a u subotu prolazno naoblačenje sa mogućom ređom pojavom kratkotrajne slabe kiše. Početkom iduće sedmice se nastavlja relativno toplo vreme za ovo doba godine.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments