Printskrin: YouTube/Bleki Novi Sad
– Tražio sam mu pare. On mi je dao 390 dinara, rekao je da samo to navodno ima. Pukao me bes. Počeo sam svesno da ga udaram…- hladnokrvno je inspektorima rekao Žarko R. (21) iz Žablja, osumnjičen da je nasmrt pretukao uličnog svirača Kristijana Kostića, zvanog Bleki (61) iz Novog Sada.  

Podsetimo, u jutarnjim satima u sredu, u Kosovskoj ulici, dok je hodao ulicom sa svojom gitarom, od koje se nije razdvajao, Kostića je zaustavio Žarko koji mu je tražio novac. Pošto čovek nije imao više para da mu da, mladić ga je brutalno do smrti pretukao.

Ubijeni Kristijan krenuo je svojom ulicom, kako se pretpostavlja, da zauzme svoje mesto na kome je svirao. On je svakog jutra svojom muzikom razbuđivao Novosađane koji žure na posao.

Žarko R. je samo par sati nakon učinjenog krivičnog dela za koje se sumnjiči, uhapšen od strane pripadnika novosadske kriminalističke policije, i nije se opirao hapšenju. On je potpuno smireno ispričao operativcima šta je uradio.

Osumnjičeni će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

nsuzivo.rs/Telegraf

7 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Shdnbdnd
10/02/2022 15:36

Debil najmanje 10 god robije

NekoKaoTi
10/02/2022 16:06

Znači toliko vredi život čoveka u ovo doba, dobro je bar da znamo. Bleki, sviraj im tamo gore večeras.

MagicJohnson
10/02/2022 16:35

Da li je 40 godina dosta za ovakvo ubistvo i pogotovo ponašanje posle istog, za životinju bez imalo empatije? Zatvoriti ga i izgubiti ključ, jedino pravedno?

Nikola
10/02/2022 16:50

Javno kamenovanje do smrti, za gospodina!!! Na trgu ispred katedrale!

Dragan
10/02/2022 20:39

Eto, život vredi kao paklica pljuga…
Dečko, kako bih ti ja presudio za ovo zlo…

Teodora
11/02/2022 03:41

Mali olos, koji zajedno sa svojim roditeljima treba da crkne u zatvoru, (posto nisu bili u stanju ocigledno da ga vaspitaju) za ubistvo nevinog i divnog coveka koji u zivotu nije mrava zgazio, a policija nek nastavi da se bavi glupostima kao sto su klinci koji vare, veruovatno su takve negde i legitimisali, a gde su bili dok je ova mala nevaspitana ljiga na smrt prebijala jadnog i neduznog coveka! OPET PONAVLJAM PORODICNO KOMPLET SVI U ZATVOR KAD SU ZNALI DA DE JEBU I PRAVE DETE A NISUCZNALI DA GA VASOITANJU I NJEMU SE POSVETE, NA KRAJU MALI OLOS KOJE… Učitaj još »

Tijana
11/02/2022 15:25

Smrtna kazna za ovakve zivotinje.