Foto: Yoair Blog

17. februar je dan kada će mnogi znaci Zodijaka imati želju da se dokažu i pokažu ko su i šta su

Ovan

Posao: Veoma uspešan poslednji radni danu sedmici za većinu osoba rođenih u znaku Ovna, daje dodatnu motivaciju i energiju da se uhvate u koštac sa novim poslovnim izazovima koji ih očekuju u narednom periodu.

Ljubav: Ukoliko ste sklopili sve kockice ljubavnog mozaika, vreme je da započnete novo i uzbudljivije poglavlje vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Relativno miran dan očekuje Bikove, da na vreme sumiraju rezultate i završe sve prethodno započete poslovne aktivnosti.

Ljubav: Iznenadna promena plana od strane drage osobe, mogla bi da vas baci u dublje razmišljanje.

Zdravlje: Kolena i zglobovi mogu vam zadavati manje probleme.

Blizanci

Posao: Ne rasipajte suviše energije na nebitne sitnice, fokus neka vam bude na glavnom poslovnom zadatku.

Ljubav: Šarmantni i uvek raspoloženi za flert, imaćete priliku da i danas uživate u takvim finim trenucima.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Rak

Posao: Rakovi bi ovaj dan trebalo da iskoriste za završetak zaostalih obaveza, koje su se nagomilale tokom ove radne sedmice.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ovaj dan provedete u miru i tišini, sa vašom dragom osobom na samo vama svojstven način.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Lavovi bi danas trebalo da se pozabave zaostalim ličnim obavezama prema institucijama, proverite da vam nešto od papirologije nije ostalo nezavršeno, neki zaostali računi i sl.

Ljubav: Iskoristite na najbolji mogući način novonastale pozitivne okolnosti, i uživajte u svim strastima koje one nose.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Devica

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Devicama donosi olakšanje ali zadovoljstvo na planu poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Zadovoljstvo na poslovnom planu mogli biste da prenesete i na dragu osobu, poklonivši joj posebnu pažnju i nežnost.

Zdravlje: Osetljivost kičme i donjeg dela leđa.

Vaga

Posao: Uz dozu strpljivosti i upornosti tipični predstavnici znaka Vage, uspeće da se izbore sa svim preprekama koje im se danas budu našle na putu.

Ljubav: Ne čekajte da se druga strana pokrene, inicijativa je na vama ukoliko želite da nešto promenite na bolje.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Nemojte žuriti, ukoliko je potrebno zatražite pomoć od osobe iz neposrednog poslovnog okruženja, i smanjićete mogućnost da neke stvari pogrešno uradite, i dospete na metu kritika.

Ljubav: Osoba koja vas već duže vreme intrigira, mogla bi dodatno da zagolica vašu maštu, a vi ne budite pasivni, već spremno dočekajte izazov.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Miran dan bez nagoveštaja većih iznenađenja na poslovnom planu, očekuje većinu Strelčeva, da se pozabave privođenjem kraju započetih radnih obaveza.

Ljubav: Uživajte u finim momentima sa voljenom osobom, pokušajte da neke propuste iz prošlog perioda nadoknadite nekim finim poklonom ili romantičnom večerom.

Zdravlje: Bez većih problema.

Jarac

Posao: Pomalo usporene reakcije i nedostatak fokusa, mogli bi da budu upozorenje za Jarčeve da tokom ovog petka više puta provere, pre nego što donesu važne poslovne odluke.

Ljubav: Uz malo truda mogao bi da vas očekuje jedan zanimljiv dan kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Iako vas očekuje povremeno preopterećenje, dodavanjem obaveza na već postojeće, vi to uspevate da držite pod kontrolom, na samo vama svojstven način.

Ljubav: Ništa se neće desiti samo od sebe i ako budete čekali. Pokrenite se i hrabro krenite u osvajanje nove simpatije.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Ribe

Posao: Sa dosta napora i dosta truda, većina Riba uspeva da odoli poslovnim izazovima i uspešno privede kraju još jednu radnu sedmicu.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vašu malenkost. Iskoristite povolje okolnosti da se opustite i uživate u lepom društvu.

Zdravlje: Sitne kosti i zglobovi mogu vam zadavati manje probleme.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments