Svet Plus

Mart, april i maj biće meseci koji donose promene, a mi ćemo ih mnogo lakše prihvatiti. Očekuju nas nove mogućnosti koje mogu poboljšati kvalitet života. Na polju karijere konačno je došlo vreme za promene, moguće je da ćete se odlučiti da promenite profesiju ili neku svoju ideju pretvorite u zanimljiv projekat. Neki susreti će se pretvoriti u ljubav koja donosi svetlu budućnost. Takođe je pravo vreme da usvojite zdrave navike (vežbajte i promenite ishranu).

Ovan

Za Ovnove je važno da ne žure, iako imaju puno ideja i planova, a žele da se kreću u više pravaca istovremeno. Neophodno je uzeti u obzir okolnosti koje se neće uvek razvijati povoljno. U svim konfliktnim situacijama morate delovati smireno. Zato je važno postaviti prave prioritete. Ovo se odnosi i na poslovnu sferu i na romantične odnose – nejasnoće će ustupiti mesto odlučnosti. Proleće je dobro vreme da preuzmete inicijativu u poslu, počnete da radite na novim projektima ili steknete obrazovanje. Organizujte se i uspešno ćete izbeći stresne situacije.

Bik

Za Bika, ovo je sjajan trenutak za razmišljanje. Počećete da primećujete mnoge stvari na koje ranije niste obraćali pažnju i donosite prave zaključke. Zahvaljujući srećnom spletu okolnosti, moguće je postići opipljiv uspeh. Dobro je da uravnoteženo procenite situaciju i postanete zreliji i društveniji, bez potrebe za odobravanjem drugih. Proleće za mnoge Bikove biće period važnih odluka koje će odrediti njihov budući život. Mogu se primeniti i na profesionalne aktivnosti i na lični život. Maj će vas oduševiti neverovatnim događajima. Sudbina je odlučila da pred vas postavi prijatna iznenađenja, otvarajući prilike jedno za drugim. Ne propustite priliku – vaša domišljatost i snalažljivost pomoći će vam da čak i najluđe snove pretvorite u stvarnost.

Blizanci

Proleće obećava. Zvezde su na vašoj strani: zahvaljujući njihovoj podršci, moći ćete da se nosite sa onim što je prošle godine izgledalo izuzetno teško. Nisu isključeni ni neobični susreti i perspektivna poznanstva. Neke odluke će vam pomoći da brže napredujete na profesionalnoj lestvici. Mart i april biće izazovni zbog činjenice da će mnogi Blizanci morati da se odvoje od nekih iluzija i počnu da gledaju na život realnije. Značajno ćete proširiti svoj društveni krug, a neki poslovni partneri će vam postati prijatelji. Maj će biti vaš najuspešniji prolećni mesec.

Rak

Za Rakove mart, april i maj 2022. neće biti posebno teški, ali će u svakom slučaju biti potrebna opreznost. Pokušajte da ne polažete previše nade u druge i ne računajte na lake pobede. Uspeh u poslu je prilično verovatan, kao i povoljne promene u vašem ličnom životu, ali će zahtevati istrajnost i doslednost. Proleće će doneti nove ideje. Iako će na početku biti nedoumica, na kraju će sve dobro proći. Ako uspete da napustite zonu udobnosti, postići ćete odlične rezultate.

Lav

Mnogim Lavovima će na proleće biti mnogo teže da ostvare važne ciljeve nego što su u početku mislili. Za one koji su spremni da priznaju svoje greške i uče iz njih, promena će doći lakše. Mart će proteći prilično mirno i mnoge stvari će se vratiti u normalu. Postoji period praštanja – za druge i za sebe. Dobra vest je da se finansijska situacija može značajno poboljšati, uključujući i otplatu dugoročnih dugova. Događaji iz aprila i maja pomoći će vam da drugačije sagledate poznate stvari. Kreativnost je vaša snaga.

Devica

U martu bi Device trebalo da se koncentrišu na sprovođenje dugoročnih planova. Pokazujući istrajnost, moći ćete da se nosite sa poteškoćama i izađete iz teških situacija. Nakon toga u životu će zavladati red, koji je toliko izostao poslednjih meseci. Biće vam jasnije šta prvo treba da uradite, a šta može da sačeka. Zvezde obećavaju uspeh na profesionalnom nivou. Uspostavite stare poslovne veze, stupite u partnerstva sa uticajnim kolegama i pokrenite nove projekte. Do kraja maja imate priliku da ispravite ono što je prethodno izgubljeno.

Vaga

Fokusirajte se na najvažnije ciljeve. Pokušajte da se klonite rešavanja tuđih problema, čak i ako vam se čini da nema nikog drugog. Mart će biti zanimljiv, najpogodniji za uspostavljanje dobre komunikacije u poslovnoj sferi. Moći ćete da nađete zajednički jezik čak i sa onima koji imaju dijametralno suprotnu tačku gledišta.suprotnu tačku gledišta. Moguće je da će se pred vama otvoriti novi profesionalni horizonti, a početkom aprila moguće je započeti novi posao uz naknadno povećanje prihoda. Porodični život će takođe postati harmoničniji.

Škorpion

Proleće donosi određene prepreke, ali pokušajte da ne brinete, radije preispitajte svoje prioritete. Pre svega, fokusirajte se na ono najvažnije, a zatim posvetite vreme svemu ostalom. Pokušajte da obratite pažnju čak i na male događaje: ono što se sada čini beznačajnim može kasnije odigrati važnu ulogu ili dovesti do zanimljivih prilika. Za one koji se bave obrazovanjem i obukom otvoriće se novi horizonti. U martu ćete dovesti stvari u red u svom životu. Očekuje vas veoma uzbudljivo iskustvo.

Strelac

Od marta do maja 2022. mnogi Strelci će moći lako i jednostavno da rešavaju složena pitanja. Posla ima mnogo, ali ima i vremena za sve. Mart može biti prilično stresan, posebno u profesionalnoj sferi. Ovo je vreme da se fokusirate na ono što je najvažnije. April će biti potpuno drugačiji – inspirativan, velikodušan, pun novih mogućnosti. Ovaj mesec će ispuniti vašu dugogodišnju želju povezanu sa voljenom osobom, a takođe ćete moći da izgladite odnose sa kolegama i zadobijete njihovo poverenje i poštovanje.

Jarac

Proleće će biti uspešno za one Jarčeve koji su spremni da donose važne odluke i preuzmu odgovornost. Bolje je da rešavanje problema ne odlažete za kasnije, da se odmah bacite na posao – u ovom slučaju ćete prestići svoje konkurente, ostavljajući čak i veoma jake rivale daleko iza sebe. Moguće je da ćete dobiti podršku uticajnih ljudi i sa njima podeliti svoje ideje i planove. U martu i aprilu zvezde preporučuju da pažljivije slušate sopstvenu intuiciju. Najvažnije je šta vam govori vaš unutrašnji glas. Mogući su neočekivani poslovni predlozi.

Vodolija

Bliže proleću, većina Vodolija će imati nove ciljeve u karijeri. Međutim, pokušajte da razlikujete zaista zdrave misli i nemojte previše rizikovati. Ne težite drastičnim promenama. Mart može biti period kada možete da raskinete sa negativnom prošlošću. Nakon toga, biće i vremena i energije da se fokusiramo na postizanje ambicioznih ciljeva. Oprostite sebi ranije napravljene greške, zahvalite se sudbini na stečenom iskustvu i hrabro nastavite dalje. Možete ojačati romantične veze i produbiti ih.

Riba

U proleće 2022. godine Ribama je važnije nego ikada da ostanu mirne i da ih ne uznemiravaju sitnice. Fokusirajte se na ono što radite dobro, pronađite nešto čime ćete se ponositi. Ali treba biti oprezan kada se radi sa drugima. Možda ćete morati da pomažete kolegama, obavljate dodatne dužnosti, pa čak i ispravljate greške drugih ljudi. Pokušajte da budete što strpljiviji. Ostanite optimistični, pozitivni i vredni da brže postignete dugo očekivani uspeh.

sensa.story.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments