Foto: Seven Roses

Ovo je detaljan horoskop za proleće za sve znake. 

Ovan – Vreme je da radite na sebi i otvorenije komunicirate s ljudima, uprkos činjenici da oni mogu imati drugačije poglede na život od vas. U poslovnoj sferi očekuju vas pozitivne promene, budite spremni na njih. Početak proleća nije vreme za odmor, već za akciju.

Bik – Dočekajte proleće u dobroj fizičkoj formi. Počnite da vežbate, prilagodite ishranu i usvojite zdrave navike spavanja. Podstaknite svoje telo da se probudi iz hibernacije pre nego što počne prolećno buđenje.

Blizanci – Blizancima je važno da neguju u sebi kvalitete kao što su smirenost, staloženost, duševni mir. Ove osobine mogu vam doneti mnogo dobrog u proleće. Ako je moguće, vredi uzeti kratak odmor krajem zime da biste napunili baterije za prolećnu akciju.

Rak – Učinite što više dobrih dela na kraju zime. Ovo će pomoći da se pravilno pripremite za proleće i osvestite da ste učinili nešto što je vredno. Slušajte srce, ono će vam reći kojim putem da krenete.

Lav – Ojačajte poverenje u vezi. Pogledajte koji su vaši propusti u ljubavnoj vezi, preispitajte se. Ako proleće 2023. godine započnete negativno, onda to može izazvati nalet nevolja u različitim područjima života.

Devica – Ako ste dugo želeli promenu posla, možete pokušati da to učiniti u februaru, da bi u ožujku počeo novi životni ciklus. Takođe, možete napraviti promene u svom izgledu u martu koje će učiniti da se osećate još bolje u svojoj koži.

IZVOR: SHUTTERSTOCK

Vaga – Vratićete se idejama koje su vas nekad ranije inspirisale, ali ste ih iz nekog razloga zanemarili. Ovo će blagotvorno uticati na motivaciju.

Škorpija – Najbolja priprema za proleće za vas je da uspostave dobre odnose s voljenima, oprostite sebi i drugima greške. Budite spremni zatražiti oproštaj i oprostiti. Potrudite se da uđete u novu sezonu bez konflikta i teških emocija.

Strelac – Pokušajte u ovom mesecu da unesete malo raznolikosti u svoj lični život. Možete otići na neobičan sastanak, na drugačiji način organizovati svoje slobodno vreme i proces rada. Razbijte rutinu nečim novim – godiće vam više nego što mislite!

Jarac – Sada nema retrogradnih planeta, pa će vam biti mnogo lakše da se nosite s negativnim mislima i iskustvima koja su vas pratila neko vreme. Sve važne, veće kupovine možete obaviti sada, nema nikakvih prepreka.

Vodolija – U februaru nemojte burno reagovati na kritike. Radite na sebi kako bi vas što manje pogađali komentari i mišljenje drugih ljudi. Biće korisno saslušati reči i savete ljudi iz okruženja koji vas mogu podstaći na razvoj. Okružite se pozitivnim ljudima.

Ribe – Za vas je početak proleća gotovo uvek magično i važno doba godine. Ovoga puta imaće mnogo sreće, međutim, Venera će od kraja februara biti u nepovoljnom položaju, pa astrolozi preporučuju da izbegnete bilo kakve svađe s partnerom. Kreirajte odnos od srca do srca, potpuno iskren.

sensa.mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments