Foto: communications.rs

Saznajte koji horoskopski znaci koji imaju najviše sreće u ljubavi!

Svi žele da dožive “pravu” ljubav, pronađu onu jednu osobu koja će ispuniti sva njihova očekivanja, koja će ih poštovati, biti im verna i voleti ih ako ne više, makar isto. Nažalost, nemaju svi sreće kad su emocije u pitanju. Neko se iznova razočarava u partnere i potrebno mu je dugo vremena da naiđe na tu pravu osobu, a ima i onih koji su “pravu ljubav” pronašli veoma rano u životu…

Rak

Osetljivi prema drugima, Rakovi uvek stavljaju iskrenu ljubav iznad svega, pa ih privlače ljudi sličnih interesovanja i koji imaju istu predstavu o idealnom porodičnom životu. Ne zanimaju ih izlasci i nove veze, naprotiv. Predstavnici ovog horoskopskog znaka žele samo jedno – čvrstu i harmoničnu zajednicu sa voljenom osobom. A zvezde im u tome svesrdno pomažu. Ovu veliku želju ostvaruju još u mladosti

Lav

Ponosni Lavovi nemaju toliko sreće kao Rakovi, ali ipak mnogo bolje “stoje” na ovom polju od drugih znakova Zodijaka. Istina, put do pronalaska srodne duše za njih će biti trnovit, ali zato kada je jednom nađu, ulaze u neke od najskladnijih brakova. Koliko god da drugima deluje zahtevno, na kraju Lav uspeva da pronađe osobu koja će biti spremna da ih prihvati sa svim njihovim prednostima i manama. Lavovi su po prirodi pravi lideri, ali ih to ne sprečava da budu ljubazni, nežni i brižni prema partnerima. Od partnera očekuju ništa manje i, naravno, gotovo uvek dobiju ono što žele.

Devica

Device su veoma ozbiljne kada je reč o izboru partnera za zajednički život. Vrlo su izbirljivije i zahtevne i njihovim kriterijumima nije lako odgovoriti. Ali, čak i pored te strogosti i preterane odgovornosti, nepogrešivo nalaze osobu kojoj ove osobine odgovaraju i ulaze u jedan harmoničan i skladan odnos. Jedan od razloga zašto imaju sreće u ljubavi jeste i što su najčešće vrlo sposobne da “pročitaju” partnera i daju mu tačno ono to mu je potrebno.

Ribe

Ribe s pravom mogu da se smatraju najpoštenijim i najiskrenijim ljudima. Predstavnici elementa vode imaju tu osobinu da se staraju i brinu o svim ljudima koji im uđu u život, a isto važi i za bivše partnere.   Zahvalnost i sposobnost da se vidi lepota u svemu čini Ribe tako posebnim i privlačnim u očima mnogih. Na kraju krajeva, svi žele da budu blizu osobe koja zrači toplinom.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments