Foto: Facebook/Udruženje građana "Novi Sad"
Manifestacija “Srcem i muzikom za Detelinaru” beće održana danas od 18.00 časova ispred robne kuće u Milenka Grčića 6a, a povod je sakupljanje novca za lečenje šesnaestogodišnje Novosađanke Nikoline Dimitrov.

Večeras za sve zainteresovane će pevati i svirati talentovana deca iz kraja, a podršku će im pružiti “KUD Veliko kolo”, “Bubika i Đole” zaduženi za dobru atmosferu i animiranje najmlađih, kao i grupa “Mi i La na štiklama”.

Manifestacija “Srcem i muzikom za Detelinaru” se organizuje sedmi put, a Udruženje građana “Novi Sad” i Muzička škola “Mi & La 021”, pozivaju sve ljude da pruže podršku Nikolini i doniraju prilog za lečenje naše sugrađanke.

Nikolina je rođena 08.08.2006. godine u Novom Sadu, sa tri godine starosti dijagnostikovan joj je autizam. Njenim angažovanjem se vidi da želi da bude kao i sva druga deca, ove godine upisuje srednju školu, vredno ide na terapije i bori se za svoj mladalački san, da bude kao i sva ostala deca.

Devojčici je potrebno 1.200.000 dinara za odlazak u Ukrajinu na petodnevni tretman, koji joj je i prošle godine pomogao i dao vidne pomake. Porodica je dosadašnje lečenje finansirala sama, i iscrpela sve resurse, pa se obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments