Foto: Eng News 24h

Kada želite da pomognete nekome, to možete da učinite i sa sitnicima. Spremanje ormana je uveliko u toku. Kape, rukavice i šal su neophodni kada temperature odu u minus, a ako imate kombinaciju više, koju ne koristite možete je pokloniti

“Humanitarni buvljak”, u OPENS-u, je besplatna radnja gde svaki komad odeće, pronađe svoju svrhu. Cilj radnje je da topla i mekana garderoba pronađe put do vlasnika koji ne može da je priušti. Svako ko želi da doprinese može koliko može i koliko želi, nema limita.

Takođe, ako imate komad garderobe, koji ne možete da kombinujete ima ko želi.

Foto: Brave Saver

Sve što je potrebno jeste da garderoba nije pohabana i da je čista.

Na putu do OPENS-a možete da “skoknete” do obližnje prodavnice. Naravno, ako ste u mogućnosti da kupite hranu koja je takođe i više nego dobrodošla. Poželjno bi bilo da je konzervirana, međutim na vama je izbor da li će biti zdravija varijanta ili hranljivija.

“Humanitarni buvljak” se održao juče od 19.00 do 21.00 časovima u Omladinskom centru OPENS, na Bulevaru despota Stefana 5). Međutim, prikupljanje donacija odvijaće se u Omladinskom centru OPENS do 16. decembra, od 8.00 do 22.00 časa.

Sva preostala garderoba u okviru “Humanitarnog buvljaka” biće donirana Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada zajedno sa prikupljenim namirnicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPENS (@opens2019)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments