Foto: Čepom do osmeha

Trag fondacija dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom 2021. godine na najdelotvornij, najdugoročniji i najefektniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od opšteg dobra i interesa.

Dobitnica Virtus nagrade za 2021. godinu u kategoriji individualna filantropija, je predsednica udruženja “Čepom do osmeha”, Vanja Petković.

Vanja je naglasila da je presrećna i zahvalna na ovoj nagradi, koja nije samo deo nje,već i njenog najboljeg tima na svetu, tima “Čepom do osmeha”!

-Nezavisni žiri VIRTUS nagrade odlučio je da nagradu za individualnu filantropiju dodeli baš meni, a tome je pomogla divna preporuka koleginice Miljane uz asistenciju, naravno, supruga Boriše, moje velike podrške. Nagrada je dokaz da sam na dobrom putu, da smo mi na dobrom putu i nastavićemo tako- istakla je Vanja.

Foto: Čepom do osmeha

Kako dobro ne bi ostalo skriveno, Trag fondacija po petnaesti put dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju, uz podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

Ova nagrada predstavlja referentno mesto za sve koji ulažu u opšte dobro i dodeljuje se sa ciljem da promoviše i stimuliše filantropiju u Srbiji. Ovogodišnja nagrada dodeljena je Vanji Petković za njen podstrek timu i organizaciji ”Čepom do osmeha”, da se zajedno sa građanima Srbije prikupi više od 100 tona plastičnih čepova i drugog reciklabilnog materijala i time uspešno obezbede sredstva za 6 namenskiih pomagala za decu sa smetnjama u razvoju i/ili invaliditetom, što je jedan od osnovnih ciljeva humanitarno ekološke organizacije ”Čepom do osmeha”.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments