Foto: Pexels

Prema Zodijaku, sledeća tri znaka poseduju posebnu harizmu na koju padaju žene, ali i crtu prevrtljivosti.

1.Ovan

Kada se radi o udvaranju, Ovan je direktan i agresivan. Što vam je pristup jači, to bolje.
Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele čuti da su najprivlačnije osobe na planeti.

Ali slobodno mu se možete suprotstaviti. Njima su rasprave vrlo privlačne.

Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca… Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim svojim srcem. Odnos s njima je dinamičan i strastven, a njihova osećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su vrlo bezobzirni u ljubavi. Borbe s njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vreme. Ili, dok strast ne nestane.

Čim se to dogodi, oni će prekinuti vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu funkcionisati samo s nekim ko je stalni izazov za njih.

2. LAV

Harizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno poverenje u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavistan, lako postaje centar pažnje i zna kako da ostane tamo. On je odgovoran u vezi, ali loše može tretirati svoje podređene. Neizmerno tvrdoglav, jedva prihvata poraz i neuspeh.

 

3. RIBE

Muške ribe vole da zavode i retko u to uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tad je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka žene na kratko oseti kao da je jedna i jedina. To je samo taktika, kako bi se njegove partnerke bolje opustile i prepustile.
Muškarac Riba ima tendenciju da laže i bude licemeran. On se ne zaljubljuje lako, potrebno je mnogo truda i strpljenja da se izgradi solidna veza sa njim.

alo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments