Foto: OTP Novi Sad
OTP banka danas je svečano otvorila izložbu fotografija „Naša banka u istorijskim zgradama“, na Trgu slobode u Novom Sadu, u saradnji sa Color Media Communications.

Reč je o izložbi na kojoj će u okviru 24 panoa postavljena na Trgu, biti predstavljene četiri istorijske zgrade u kojima danas posluje banka u tri grada: Novom Sadu, Kikindi i Vršcu. Zgrade su među najvažnijim građevinama u ovim gradovima.

Foto: OTP Novi Sad

Prema rečima Milene Mićanović, direktorke komunikacija i odnosa sa javnošću OTP banke, ova izložba predstavlja projekat koji na slikovit način građane upoznaje sa bogatom vojvođanskom istorijom i arhitekturom.

-Izložbom fotografija želimo da podsetimo ljude na istorijat ovih zaista velelepnih građevina i da ih upoznamo sa nekim zanimljivim činjenicama i pričama koje su utkane u njihovu prošlost. Želeli smo da oživimo mali deo ove istorije i učinimo ga dostupnim za naše sugrađane. Drago nam je što smo u prilici da poslujemo baš u ovim prostorijama koje, poput enciklopedije, predstavljaju bogatu kulturno-istorijsku riznicu naše zemlje. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo našem partneru, kompaniji Color Media Communications sa kojom smo izložbu realizovali, a građane pozivamo da nam se u narednim danima pridruže na Trgu slobode“, rekla je Milena Mićanović i dodala da ova izložba pokazuje usmerenje i potrebu OTP banke da kontunirano podržava projekte iz kulture kojima se čuva nacionalna kulturna baština.

Foto: OTP Novi Sad

Posetioci će tokom sedmodnevne izložbe imati priliku da vide fotografije Drakslerove palate, jedne od najreprezentativnijih zgrada na Gradskom trgu u Kikindi, kao i veličanstvenu građevinu u centru Vršca koja datira još iz 19. veka, poznatu kao Frišova palata. Osim toga, izložbu će krasiti i fotografije nekadašnjeg hotela Majer – danas centrale OTP banke i dvospratne palate„Štedionica“ na Trgu slobode u Novom Sadu, u kojoj je jedno vreme bio smešten Filozofski fakultet, a sada u njenim prostorijama posluje OTP banka.

Izložbu će posetioci moći da pogledaju u narednih šest dana na Trgu slobode, ispred centralne OTP banke u Novom Sadu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments