Izmena režima saobraćaja u Partizanskoj ulici i na mostu Duga

Foto: S. K.

Zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Partizanskoj ulici, u sklopu planiranih radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Beograd-Subotica-Državna granica (Kelebija), određena je privremena izmena režima saobraćaja u delu Partizanske ulice.

Privremena izmena režima, koja podrazumeva odvijanje saobraćaja u oba smera, i to sa po jednom saobraćajnom trakom za svaki smer, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 40 km/h, važiće 9. i 10. maja.

Potpuna obustava saobraćaja u delu Partizanske ulice, u zoni nadvožnjaka, odnosno u delu od raskrsnice Partizanska-Rumenačka-Kornelija Stankovića, važiće u periodu od 11. maja do 17. oktobra 2022. godine. Saobraćaj se preusmerava preko Rumenačke ulice, Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice.

Takođe, zbog snimanja reklamnog spota, 12. maja 2022. godine, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja na mostu “Duga” u periodu od 5.30 do 7.30 časova, u Beogradskoj ulici, od mosta “Duga” do Beogradske kapije, od 7.30 do 8.30 časova i u Ulici Lisinskog u Petrovaradinu od 8.30 do 10.30 časova.

Privremena zabrana odvijanja saobraćaja neće važiti za vozila hitnih službi i vozila Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća “Novi Sad”.

nsuzivo.rs

Tagovi:

Podeli vesti:
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti