Foto: Ilustracija
Konstrakta, iliti Ana Đurić, već danima je goruća tema u regionu, ali i šire! Od kad je proglašena pobednicom “Pesme za Evroviziju” fama oko nje se ne stišava, a sad je dospela i na visko šesto mesto pesama čiji tekstovi se najviše pretražuju u svetu.

Na najpopularnijem sajtu za tekstove numera, Genius-u, Konstraktina pesma “In Corpore Sano”, kojom će predstavljati Srbiju na “Evroviziji” u Italiji, našla se među pesmama čuvenih stranih izvođača kao što su Kanje Vest, Ed Širan i Kamila Kabeljo.

Pesma talentovane Srpkinje je na listi između dve numere američke glumice i pevačice Zendaje, koja tumači glavnu ulogu u veoma popularnoj seriji “Euforija”, a upravo ona je podelila celu listu 10 najtraženijih pesama, uključujući i Konstraktinu.

Foto: Screenshot/Instagram

– Srećna sam što se ljudima dopao nastup, koji je bio veoma jeftin – lavor i nekoliko rekvizita sa sajta “kupujem-prodajem” – otkrila je Konstrakta, podsetimo, u jednoj emisiji.

Foto: wwd.com

Konstraktina pesma “In corpore sano” postala je, pravi hit na Jutjubu. Ona je prva na listi najslušanjih pesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj. Konstrakta je zauzela drugo mesto na Jutjubu na Malti, treće u Norveškoj i Sloveniji, peto u Austriji itd.

blic.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments