Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 8°C u Požegi do 16°C u Vršcu, a maksimalna od 19°C u Negotinu do 24°C u Pirotu i Prijepolju.

Srbija: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. U košavskom području će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar, ali u slabljenju i prestaje krajem dana. U ostalim krajevima vetar slab do umeren južni ili istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C u Požegi do 16°C u Vršcu, a maksimalna od 19°C u Negotinu do 24°C u Pirotu i Prijepolju. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša.

Beograd: U sredu promenljivo oblačno vreme sa sunčanim periodima uz moguću kratkotrajnu kišu tokom dana. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, ali u slabljenju popodne i prestaje uveče. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna do 23°C. Uveče suvo.

Niš: U sredu promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima uz moguću kratkotrajnu kišu. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna do 22°C. Uveče suvo.

Užički region: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 23°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa kišom povremeno i najviše oko 16°C na 1000 mnv.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vojvodina: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. Duvaće uz umeren do pojačan jugoistočni vetar, u južnom Banatu vrlo jak, ali u slabljnu popodne i prestanku krajem dana. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 21°C do 23°C. Uveče ponegde kratkotrajna kiša.

Novi Sad: U sredu promenljivo oblačno vreme sa sunčanim periodima uz moguću kratkotrajnu kišu tokom dana. Duvaće umeren jugoistočni i istočni vetar u slabljenju popodne. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 22°C. Uveče suvo.

Subotica: U sredu promenljivo oblačno vreme sa sunčanim periodima uz moguću kratkotrajnu kišu tokom dana. Duvaće umeren istočni vetar, krajem dana severni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 22°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak malo svežije i pretežno oblačno sa kišom povremeno. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 15°C do 19°C. Uveče kiša prestaje. U petak i za vikend toplije sa dužim sunčanim periodima i ređom pojavom lokalnih pljuskova popodne.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments