Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 17. do 31. oktobra, privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3, 3A, 6, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69. Zbog radova na sanaciji kolovoza u delu Bulevara Mihajla Pupina, od raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina do navoza na most, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJA 3
Smer sa Detelinare
Od raskrsnice Jevrejske i Uspenske ulice autobusi će skretati desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina
Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, zatim ulaziti desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje će nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJA 3A
Smer sa Železničke stanice
Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom oslobođenja, skretati levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina
Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJA 6
Smer sa Adica
Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi će saobraćati desno na Bulevar oslobođenja, skretati levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije do Beogradskog keja i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare
Autobusi će sa Beogradskog keja saobraćati pravo Kejom žrtava racije, zatim skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJE 9 I 9A
Smer iz Petrovaradina
Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, saobraćati pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja
Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

LINIJE 60, 61, 62, 63, 64 i 69
Smer iz Novog Sada
Od raskrsnice Maksima Gorkog i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Ulicom Maksima Gorkog, skretati levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz mesta
Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, saobraćati pravo Kejom žrtava racije, zatim skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobuske linije broj 3 koristiće se privremeno stajalište na Keju Žrtava Racija – Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu) i postojaća stajališta drugih linija, osim autobuskog stajališta Bulevar oslobođenja – Futoška ulica.

Na izmenjenom delu trase autobuskih linija broj 3A, 6, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 kositiće se postojeća stajališta drugih linija i privremeno stajalište na Keju Žrtava Racija – Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu).

Autobusi na linijama broj 9 i 9A pored postojećih stajališta drugih linija koristiće privremena stajališta na Bulevaru Cara Lazara (ispred Tehnološkog Fakulteta) i privremno stajalište na Keju Žrtava Racija – Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu).

Foto: JGSP “Novi Sad”

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments