Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Zbog radova na postavljanju usporivača saobraćaja u Ulici Janka Čmelika, od Ulice Oblačića Rada do Ulice Orlovića Pavla, autobuski saobraćaj na linijama 3 i 13 odvijaće se na sledeći način:

LINIJA BROJ 3
Smer iz Petrovaradina
Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).

Smer sa Detelinare
Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 13
Smer sa Univerziteta
Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića; gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare
Kao polazno stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Privremeno skraćenje trase linije 72

Od 11. 04. 2022. godine na liniji 72 Novi Sad-Paragovo skraćena je trasa na polascima koji saobraćaju do raskrsnice Venac, pa autobusi saobraćaju do i od okretnice Paragovo. Očekivano važenje izmene je do 10. 05. 2022. godine.

Foto: Promo

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments