Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 14. marta do 15. juna 2022. godine privremeno se menja trasa autobuske linije broj 6 zbog radova na izgradnji kablovskog voda u Vršačkoj ulici u Novom Sadu:

SMER A
Podbara-centar-Adice
Od raskrsnice ulica Futoški put/Subotička autobusi će saobraćati levo u Subotičku ulicu, desno na Bulevar patrijarha Pavla, levo u Ulicu Feješ Klare i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

SMER B
Adice-centar -Podbara
Od raskrsnice ulica Feješ Klare/Bulevar patrijarha Pavla autobusi će saobraćati desno na Bulevar patrijarha Pavla, levo u Subotičku ulicu, desno na Futoški put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Foto: JGSP

Završena I fata radova u Čeneju 

Od ponedeljka 14. marta nakon završetka I faze radova u Čeneju, autobusi na liniji 35 Novi Sad – Čenej saobraćaće redovnom trasom.

O početku II faze radova, putnike ćemo blagovremeno obavestiti.

 

Izema autobuskih trasa u Kaću

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, u nedelju 13. marta od 08.00 do 11.00 časova privremeno će biti izmenjena trasa linije 22 Novi Sad – Kać (kroz centar), linije 23 Novi Sad – Budisava i linije 24 Novi Sad – Kovilj (kroz Kać).

Zbog zatvaranja dela puta u kaćkoj Ulici kralja Petra I, autobusi će iz pravca Novog Sada saobraćati ulicama Sime Šolaje, Moše Pijade, Žarka Jovića, Ive Lole Ribara do okretnice “Kać”, odakle će nastavljati redovnom trasom za Budisavu, odnosno Kovilj.

Iz Kovilja, Budisave i Kaća (kroz centar), autobusi će saobraćati navedenom, izmenjenom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta (L-22).

Foto: JGSP

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments