Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Zbog pogoršane epidemiološke situacije i velikog broja vozača koji su na bolovanju, JGSP “Novi Sad” je primoran da od danas, 26. januara na dnevnom nivou otkaže pojedine polaske na gradskim linijama, stoji u saopštenju ovog gradskog preduzeća.

Iz GSP-a naglašavaju da se putnici o izmenama mogu informisati na sajtu preduzeća u rubrici red vožnje gde će biti označeni polasci koji neće saobraćati.

Kako bi mogli da imaju tačan uvid o vremenima autobuskih polazaka, JGSP predlaže korisnicima i da koriste NSmart aplikaciju za mobilne telefone. Aplikacija je precizna i na osnovu GPS signala generiše informacije na putnoj mreži, te pruža pouzdane informacije o nailasku autobusa na stajalište.

Na osnovu trenutnog stanja aplikacija obaveštava svakog korisnika o tome u koje vreme na odabranom stajalištu može da očekuje nailazak autobusa na željenoj liniji. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play prodavnici za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom.

Naziv aplikacije je NSmart.

Gradski prevoz se izvinjava građanima zbog izmena i moli ih za razumevanje za ovu tešku situaciju na koju ne mogu da utiču.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments