Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 6. do 15. marta privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 7A i 7B. Zbog radova na sanaciji kolovoza u Ulici Slobodana Jovanovića, na potezu od Bulevara vojvode Stepe do Bulevara Jovana Dučića, autobusi na navedenim linijama saobraćaće na sledeći način:

LINIJA 7A, smer sa Novog Naselja

Raskrsnica Bulevar Jovana Dučića/Bulevara Slobodana Jovanovića – (pravo) Ulica Radomira Raše Radujkova do raskrsnice sa Bulevarom Evrope – (levo) kružni tok – (desno) Ulica Kornelija Stankovića – redovna trasa kretanja.

LINIJA 7B, smer ka Novom Naselju

Ulica Kornelija Stankovića do kružnog toka – Bulevar Evrope do raskrsnice sa Ulicom Radomira Raše Radujkova – (desno) Ulica Radomira Raše Radujkova do raskrsnice ulica Bulevar Jovana Dučića i Bulevar Slobodana Jovanovića – redovna trasa kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se stajališta drugih linija.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
05/03/2023 22:43

Koji strucnjak je ovo smislio,samo da mi ga je upoznati! Kako mislite da ljudi koji su uz B.Vojvode Stepe i celo Jugovicevo ide na posao i u skolu?! Nije vam logicnije da ide B.Brkica pa na V.Stepe?! Ovako ste uduplali vezilu sa gradom sa linijom 8 a ova naselja ostavili bez prevoza. Strucnjaci!