Foto: JKP „Informatika"

Obaveštavamo građane da je JKP „INFORMATIKA“ Novi Sad, podnela krivičnu prijavu protiv N.N. lica koje je na adrese građana Novog Sada, Beograda i drugih gradova u Srbiji, u kovertama na kojima je stari logo JKP „Informatika“ Novi Sad, poslalo lažne naloge za plaćanja doplatnih karata parkinga, RTS naknade i druga obaveštenja.

Važno je da kažemo, da smo danas dobili od „Pošte“ neuručena dokumenta, koverte sa lažnim sadržajem, ovog puta su u kovertama „Poština“ obaveštenja. Takođe, neka obaveštenja su pakovana i u koverte sa našim sadašnjim logom, te ovim putem upozoravamo građane da ovakva obaveštenja nisu poslata iz našeg javnog preduzeća.

Ističemo da JKP „INFORMATIKA“ Novi Sad koverte sa svojim logom koristi isključivo za obaveštenja iz domena svog poslovanja, prevashodno objedinjenu naplatu komunalnih i srodnih usluga koju obavljamo za građane Novog Sada.

Ovim putem upozoravamo sve sugrađane da provere sve podatke, ukoliko na kućnu adresu dobiju sumnjivo obaveštenje sa našim logom.

Ukoliko ovo obaveštenje ne poseduje sve podatke, građani se mogu obratiti kontakt centru JKP „INFORMATIKA“ Novi Sad, na broj 0800222021.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments