Foto: Promo

FUTOŠKO KULTURNO LETO je manifestacija namenjena najmlađim, ali i starijim sugrađanima koja se održava tokom juna i jula u KC Mladost u Futogu. Programi obuhvataju pozorišne predstave, koncerte, filmske projekcije, radionice, animatorske programe, bal pod maskama i muzičko – scenske programe. Programi počinju 1.juna.

U prvoj sedmici juna, u sredu 1.juna u 11.00 časova biće otvorena izložba skulptura i reljefa „Savremenici“ dr Uglješe Colića. Otvaranje izložbe pratiće radionica „Upoznajmo umetnika“ kroz koju će naši najnlađi sugrađani biti u prilici da se upoznaju sa procesima nastanka umetničkih dela i samim umetnikom.

Foto: Promo

Projekcije filmskih hitova obeležiće četvrtak 2. i petak 3. jun. U bioskopu KC Mladost u Futogu u četvrtak 2.juna u 20.00 časova igra Top gan – Maverik, a u petak 3. juna, u isto vreme igra komedija „Divljaci“. Ulaznice su 300 rsd.

Subota, 4. jun biće u znaku modernog plesa – hip – hopa, strit densa, brejk densa… U 11.00 časova plesnim radionicama počeće tradicionalni plesni Memorijal Miroslav Batak Mićko. Ovogodišnji Memorijal se održava pod motom „Ples – bez granica!“

Foto: Promo

Plesne radionice hip hopa, brejk densa i strit densa održavaju se u OŠ Desanka Maksimović i traju 3 sata i 15 minuta. Radioničari su Glindž, Fic i B-boj Pavle.

Ulaz na radinice je BESPLATAN, i može da prisustvuje ko god poželi.

Nakon radionica, program Memorijala od 14:30 časova se nastavlja na platou KC Mladost (Cara Lazara 42) gde će biti plesni podijum za sve koji bi voleli da podele svoju plesnu energiju. Za dobro raspoloženju će se pobrinuti brojni plesači i di džejevi – Moooka, Zharulja, Loobane, Shoobz, Beathoven, Vela.

Foto: Promo

Atmosferu će dodatno zagrejati devojke iz Sambalkinas i Fiesta, strit artisti – crtači grafita Jeans, Pone i Wuper (Beo Wallz) i gosti iznenađenja.

U nekom momentu noći, nastupiće Tamburaški orkestar – Frtalj Band uz podršku Tintora, Roke i Dragane.

Ulaz na programe je besplatan.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments