Foto: Pexels

Počevši od 5. marta, ulaskom Jupitera u Ribe, za ova tri znaka kreće povoljan period u romantičnim odnosima. Sunce u Ribama izvlači najbolje iz ljudi, a za neke to bi moglo da znači donošenje važnih životnih odluka, na polju romantičnih odnosa, pa će tako ova tri znaka imati sreće u ljubavi.

Blizanci

Jupiter u Ribama pomoći će vam da vidite stvari onakvima kakve jesu, što će koristiti na polju društvenog statusa. Trudili ste se i kao i vaš partner, a sve što ste dobro činili za svoj odnos, isplatiće se. U periodu koji je pred vama imaćete lep i dubok razgovor u kojem ćete o svom partneru otkriti nešto novo što će vas oduševiti i zbog čega ćete ga još više zavoleti. Među vama će se razviti još dublje poverenje, a vaš odnos će ojačati.

Foto: PopSugar

Devica

Vaš ljubavni život ovih dana rapidno će se popraviti jer sezona Riba podržava vašu potrebu za otvorenom komunikacijom s partnerom. Ono što najviše želiš, a to je da tvoj partner konačno progovori o svojim osećajima, ostvariće se upravo u ovom periodu. Podeliće s vama nešto vrlo intimno i izazvati suze radosnice.

Jarac

Niste očekivali da će ovaj dan ikada doći, ali zahvaljujući zvezdama – eto ga. Vas dvoje ćete shvatiti da ste na dobrom putu i da je vaša veza spremna za dalji korak. Oboje ste spremni posvetiti se još više jedno drugome i to ćete izreći naglas. Možda uplovite u bračnu luku ili počnete zajednički život. Ako si slobodna, a ako jesi to si već duži period, u ovom trenutku bi mogla pronaći divnog partnera.

žena.hr

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments