Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Kajak kanu klub “Liman” dobio je danas donaciju koja će im pomoći u trenažnom procesu. Grad Novi Sad i društveno odgovorna kompanija “Montop” uručila je dva nova kajaka kluub i njihovom podmlatku.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Pomogli smo danas da Kajak klub “Liman” kupi dva ozbiljna sportska rekvizita dva kajaka, jednosed i dvosed, koji će koristiti našoj deci i takmičarima u što kvalitetnijem trenažnom procesu. I ove godine ćemo gledati da pomognemo klubu na način koji njima najviše koristi, pre svega rekvizita- istakao je Cvjetićanin.

On je napomenuo da će na tom mestu po novom GUP-u biti uređen prostor za kajakaše, stazom koja će biti dugačka 2,250 metara, na kojoj će moći da se održavaju međunarodna takmičenja.

Goran Pogančev, direktor Kajak kanu kluba “Liman”, izrazio je veliku zahvalnost Gradskoj upravi i “Montopu”.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Mi smo izloženi prirodi, u kontaktu smo sa prirodom i vodom. Zahvaljujući naporu gradske uprave svake godine napredujemo sve više i više. Naš sponzor “Montop” je prepoznao vrednosti koje naš klub upražnjava u našim aktivnostima. Zahvaljujući njihovom zalaganju izvršena je nabavka jednog kvalitetnog dvoseda- kazao je Pogančev.

On je izjavio i da se trenutno radi i adaptacija i rekonstrukcija klupskih prostorija, a u klubu je trenutno 80 registrovanih članova.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments