Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 1°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 18°C u Vranju i Dimitrovgradu do 22°C u Loznici i Valjevu.

Srbija: U četvrtak toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme sa malo oblaka koji se premeštaju od severa ka jugu Srbije. U većini krajeva biće oko 20°C tokom dana. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 18°C u Vranju i dimitrovgradu do 22°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo.

Beograd: U četvrtak sunčano i toplije nego u sredu sa malo oblaka. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna 21°C. Uveče suvo.

Niš: U četvrtak toplije nego u sredu uz malu do umerenu oblačnost popodne i sunčane intervale. Vetar slab slab istočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 6°C, a maksimalna oko 20°C. Uveče suvo.

Užički region: U četvrtak toplije nego u sredu i pretežno sunčano sa malo oblaka popodne. Vetar slab istočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 20°C do 21°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i najviše do 15°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U četvrtak toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme sa malo oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 20°C do 21°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U četvrtak toplije nego u sredu uz sunčano vreme sa malo oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 7°C, a maksimalna 21°C. Uveče suvo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Subotica: U četvrtak toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme sa malo oblaka. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 6°C, a maksimalna oko 20°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U petak sunčano i još toplije, u svim krajevima iznad 20°C, ponegde do 25°C. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 11°C, a maksimalna od 21°C u Vranju do 25°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo i toplo. U subotu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu većini krajeva uz manji pad temperature. U nedelju sunčano i toplo, a u ponedeljak novo naoblačenje sa kišom i zahlađenje. U utorak u svim krajevima znatno hladnije sa kišom, a u planinama iznad 800 mnv sa snegom

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments