Muškarac iz Novog Sada učinio je samo jednom rečenicom da jegov oglas postane viralan na mrežama, i tako je verovatno sa namerom dao povod medijima da pišu o njegovom oglasu i praktično mu daju besplatnu reklamu kako bi stan izdao što pre.

On je oglas postavio na grupu “Izdavanje stanova Novi Sad”. Pored opisa  stana i fotografija navedeno je i kako ne treba da se javljaju oni koji nemaju pare da plate kiriju koju je vlasnik odredio, te i da nije njegova krivica što oni nemaju taj novac. Ovim činom vlasnik je izazvao gnev mnogih, a samim tim oglas je postao viralan na svim društvenim mrežama.

– Izdaje se stan u Radničkoj ulici. U pitanju je LUKSUZ. Cena 400 evra, plus računi i depozit u visini jedne kirije. Stan ima 60 kvadratnih metara, na drugom spratu, Ko nema para neka preskoči oglas, nisam ja kriv za vaše finansije -glasi tekst oglasa.

Odmah su usledili komentari na Fejsbuku i Tviteru, velika većina bila je krajnje ironična.

– Jooooj čuvena formula: spušteni plafoni + ugradna svetla = luksuz” – napisao je tviteraš. Jedna Novosađanka dodala je da ne bi dala te pare iz inata, sve da je to dvorac kraljice Elizabete.

– Frižider, mikrotalasna i šporet luskuz. Bitno da je kuhinju slikao iz svakog ugla, zato od 14 slika 9 je samo kuhinja -napisao je jedan komentator.

Cilj je na kraju postignut, a vlasnik je bez dinara ulaganja uspeo da svoju nekretninu plasira u nacionalne medije.

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Danica
30/07/2021 16:06

Oo pa to je cuveni Dejan! Inace vas najverniji komentator i master bot. A mozda je i ova stranica njegova? Svaka cast za marketing

mile
01/08/2021 16:24
Reply to  Danica

To je tacno, on je vlasnik.

Kakadu
31/07/2021 14:31

Iz kog razloga se ovde piše o ovakvim glupostima?
Ovo je reklama.
A oglasi na toj stranici svaki put izazivaju gomilu komentara.
Čist idiotizam.
Počinjem da se pitam da li uopšte treba da pratim ovaj sajt.