Foto: Printscreen/Pink

Politički lider se meri njegovom sposobnošću da vodi ljude u pravom smeru, a ne njegovim naporima da im ugodi

Čuveni list “Džeruzalem post” objavio je tekst pod nazivom “Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sprečio Treći svetski rat” istakavši da se predsednik Vučić od 2014. godine trudi da održi stabilnost na Balkanu.

Bežeći od međunarodne pažnje, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, angažovao se u složenim naporima da održi stabilnost na Balkanu. Podsećajući da je u Srbiji izbio Prvi svetski rat, Vučić radi na sprečavanju drugog, odnosno trećeg. Pored toga, na administrativnom prelazu sa Kosovom i Metohijom postoji stalna napetost zbog provokacija samoproglašenog Kosova.

Zamislite sledeći scenario, piše Džeruzalem post: Dečak je upucan i ranjen na Kosovu samo zato što je nosio srpski Badnjak. Da je ne daj Bože preminuo, Srbija bi morala da odgovori i pošalje vojne snage na administrativnu liniju. Kao odgovor, NATO šalje trupe. Vojnik NATO-a poginuo od slučajnog metka ispaljenog tokom trvenja između vojski. NATO mora da reaguje, a onda Rusija interveniše. Dok su oči sveta uprte u Ukrajinu i samoproglašeno Kosovo, Kina napada Tajvan. Počinje treći svetski rat. Da li vam to zvuči izmišljeno, ili nemoguće?

Ovaj list podseća da to nije izmišljen scenario i da je pre samo nekoliko dana, na Badnje veče pravoslavne crkve, policajac na Kosmetu bez ikakvog razloga upucao dvojicu Srba, od kojih je jedan imao 11 godina.

U Srbiji raste pritisak javnosti da se zauzme oštar stav protiv beskrajnih provokacija Prištine, koje su počele maltretiranjem sveštenstva, a sada dovode do direktnog nanošenja štete ljudskim životima, navodi čuveni list.

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
12/01/2023 13:43

Zemljo otvori se! Jel iko veruje u ovo? 🙂

Dr. Janković
13/01/2023 03:09
Reply to  SNS Uzivo

BOŽJI SIN! Pokloni se i sakloni! Pokaži POŠTOVANJE i POKORU voljenom Sinu Božjem, Amin!

Dr. Janković
13/01/2023 04:43
Reply to  SNS Uzivo

Vidi se da je to Božji SIN! Ako veruješ u Boga veruješ i da je Vučić sveti Sin Božji. Amin!

Last edited 19 dana ranije by Dr. Janković
SNS Uzivo
13/01/2023 09:02
Reply to  Dr. Janković

I jeste i bice, jer boljeg nemamo, niti ce ga ikad biti, haha 🙂

Last edited 19 dana ranije by SNS Uzivo