Foto: natura.rs

Zeolit je kristalni mineral vulkanskog porekla, koji nam pomaže u oslobađanju tela od toksina kao i teških metala . Ovaj vredan mineral nam pomaže u stabilizovanju pH vrednosti organizma, rešava nas mučnine i bola u želucu, ali ga možemo koristiti i za negu lica.

“Kamen života”, kako ga nazivaju Grci, široko je rasprostranjen u Srbiji. Mineral se najčešće prodaje u prahu, kapsulama ili u tekućem obliku. Za kupovinu ovog čudotvornog minerala vam nije potrebno mnogo novčanih sredstava, a možete ga pronaći u apotekama kao i u objektima zdrave hrane.

Zbog njegovog blagotvornog učinka zeolit je sve češće poznat i u modnoj industriji. Kada pogledamo ambalaže i sastave određenih maski za lice i mnogih preparata u samom sastavu videćemo baš ovaj mineral.

Foto: agromedia.rs

Što se tiče zeolita u prahu dovoljno je da mericu plastične kašicice, koja ide uz samo pakovanje, pomešate sa malo mlake vode, tek toliko da dobijete gustu smesu koju ćete naneti na čisto lice. Potom ćete ostaviti da odstoji na vašem licu dvadesetak minuta, a onda laganim pokretima mlakom vodom isperite. Proces ponavljati drugim danima po potrebi.

Kada želite da očistite organizam od teških metala dovoljno je da u čašu stavite mericu plastične kašičice i pomešate sa mlakom vodom dok se zeolit ne sjedini. Konzumirati ujutru na prazan stomak. Potrebno je da znate da je potreban i dnevni unos vode, zbog lakšeg omogućavanja izbacivanja toksina.

nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments