Foto: Star Walk

U kineskoj astrologiji, zec donosi nadu, mir i sklad. Donosi blažu energiju u poređenju s tigrom, koji je bio u 2022. godini. Ova godina je dobra za usporavanje, fokusiranje na ono što nam je stvarno važno i odmor.

Godina Zeca sadrži kvalitete jina i vode, koji su nežni energetski izrazi. Iako smo ohrabreni da tečemo, verujemo svojoj intuiciji i tražimo radost, takođe nam može biti izazovno da donosimo čvrste odluke i postavljamo jasne lične granice. Umesto da žurimo napred, jin energija traži od nas da ostanemo otvorenog uma, otvoreni za nove mogućnosti i proširimo ideje o onome što smatramo mogućim. Na taj način, mogli bismo sami sebe da iznenadimo smerom u kojem ide naš život.

Iako se ove godine možemo osećati opuštenije i smirenije, postoji i tendencija da stagniramo ili se možda osećamo zaglavljenim u jednom mestu. Možda će nam biti teže da idemo napred i brzo napredujemo.

Foto: Shutterstock/Prestige Student Living

Budući da je zec sinonim za stvaranje, plodnost i ponovno rođenje, možemo se naći u situaciji da rađamo nešto novo ili čistimo prostor da novo stigne. S visokom kreativnom energijom možemo početi da razmišljamo o stvarima drugačije ili dođemo do vrlo nadahnutih ideja.

Godina jin vodenog zeca biće fantastična za ugostiteljstvo i wellness industriju, posebno one koje se bave uživanjem i opuštanjem. Kreativne industrije takođe će dobiti podsticaj zahvaljujući intuitivnoj i izražajnoj prirodi jin vodenog zeca. S jakom plodnom energijom oko nas, moglo bi biti vrlo povoljno vreme za preduzetnike jer godina donosi rast malih preduzeća.

Foto: AlgaeCal

Više ljudi može da se odluči da osnuje ili proširiti svoju porodicu.

Zec je takođe povezan s ljubavlju i prijateljstvom, što ga čini fantastičnom godinom da se usredsredite na druženje, umrežavanje i širenje svoje zajednice. Ako ste u potrazi za ljubavlju, godina Zeca nudi snažnu podršku.

S jakom energijom jin vode, moglo bi da dođe do povećanja prirodnih katastrofa koje uključuju vodu. Takođe možete osigurati svoj dom od curenja ili poplave.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments