foto: Profimedia

Astrolozi su odredili ko je vaš idealni partner prema horoskopskom znaku- s njim vas čeka nezaboravna veza

Kada je u pitanju kriterijum za odabir partnera, mnogo je osobina u igri. Neko više ceni pamet, neko drugi smisao za humor, neko bi pored sebe voleo da ima luckastu osobu koja pomera granice, neko pouzdanog i odanog partnera. Evo šta kaže horoskop, ko je idealan partner za svaki znak:

Ovan

Volite da živite brzo, da sve probate, da stalno tragate za novim. Potreban vam je partner koji može da ide ukorak s vama i vremenom. Vaša idealna srodna duša je neko ko je samouveren i ne plaši se rizika. To može biti Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.

Bik

Tražite partnera koji je odan do kraja, romantičan, neko ko može da odgovori istom merom na vaša snažna osećanja. Vaš idealni partner je neko ko ne igra igrice jer vi nemate dovoljno vremena za to. Potencijalna srodna duša- Rak, Jarac, Devica i Ribe.

Blizanci

Potreban vam je pametan, duhovit i zanimljiv životni partner. Spadate u izbirljive osobe, tako da ćete se osećati posebno ako vas izaberu. Vaša idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv. Potencijalna srodna duša: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.

Rak

Treba vam pametna, ljubazna i osećajna duša, pored koje se osećate sigurno i voljeno. Vi imate ogromno srce i možete mnogo ljubavi da date. Potencijalna srodna duša: Škorpija, Bik, Ribe i Devica.

Lav

Potreban vam je neko ko je siguran u sebe, snažan i pun samopouzdanja. Neko ko je spreman za avanturu i ko se ne plaši različitosti. Potencijalna srodna duša: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

Devica

Tražite iskusnog, ambicioznog i posvećenog partnera koji zna šta želi, ima svoje snove i ciljeve. Najviše od svega, međutim, Devici je potreban neko ko će biti privržen vezi u istoj meri kao i vi! Potencijalna srodna duša: Škorpija, Jarac, Rak i Bik.

Vaga

Treba vam neko ko dobro izgleda, pametan je i ima dosta samopouzdanja. Imate visoke standarde kada je u pitanju ljubav i nećete se zadovoljiti slučajnom osobom. Potencijalna srodna duša: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav.

Škorpija

Potreban vam je neko ko može da vas osvoji svojom strašću, da vas natera da zaboravite na sve drugo. Ljubav Škorpije je duboka, intenzivna i apsolutno bezuslovna. Ali treba im neko ko može da ih izazove- neko ko je maštovit, duboko razmišlja i oseća, ali ne pokazuje sve svoje karte odjednom. Potencijalna srodna duša: Ribe, Devica, Jarac i Rak.

Strelac

Potrebna vam je slobodna duša koja ne insistira da vas promeni. Vi volite svoju slobodu i nezavisnost i ne treba vam neko ko će da vas sputava, naprotiv. Potencijalna srodna duša: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.

Jarac

Vama treba prefinjena, pomalo intrigantna duša koja je pouzdana, na koga možete da se oslonite. Jarčevi važe za veoma izbirljive kada je ljubav u pitanju. Stoga vaš životni partner mora biti inteligentan i sposoban da komunicira na dubok i smislen način. Potencijalna srodna duša: Ribe, Bik, Devica i Škorpija

Vodolija

Treba vam partner koga krasi humor i talenat za kuvanje! Idealan saputnik za vas treba da bude zabavan, optimističan, spreman za avanture. Ako možete da ih nasmejete, uradiće sve za vas. Potencijalna srodna duša: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac.

Riba

Potrebna vam je samouverena, kreativna osoba. Ribe žive u svom svetu i nikada ne shvataju život previše ozbiljno. Njihov idealan partner je osoba koja je samouverena, divlja i kreativna, neko s kim mogu da se duboko povežu. Potencijalna srodna duša- Ribe, Rak, Škorpija, Bik.

sensa.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments