Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije završila je izgradnju nedostajuće kanalizacione mreže na teritoriji MZ „Vidovdansko naselje“. 

Zahvaljujući tome, za 149 domaćinstava omogućeno je priključenje na kanalizacionu mrežu dužine oko 3 km, pa se žitelji tog dela grada neće više suočavati sa brojnim problemima koji su se javljali usled korišćenja i pražnjenja septičkih jama.

Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Ulice u kojima su izvedeni radovi su: Emanuila Jankovića, Vojvode Prijezde, Starog Vujadina (krak 1), Majke Jugovića (krak 1), Hristofera Žefarovića (krak 1 i 2), Alekse Nenadovića (krak 1, 3 i 11), Kralja Uroša (krak 14), Dr Laze Markovića (krak 14), Despota Uglješe (krak 15), Stojana Čupića (krak 17, 18 i 19), ulice bez dodeljenog naziva – krak 12, 16 i krak 24.

Inače, do sada je kroz Vidovdansko naselje prošlo 14 kilometara kanalizacione mreže, a izgrađena je i jedna crpna stanica,   čime je omogućeno priključenje za  778 domaćinstava.

Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana

Nakon izgradnje kanalizacije, sve raskopane saobraćajne površine dovedene su u tehnički ispravno stanje.

Vrednost investicije je 125.8 miliona dinara, a njenom realizacijom znano su unapređeni komunalni standardi u Gradu Novom Sadu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments