Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas u Srbiji duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde na istoku i jugozapadu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 9°C do 13°C.

U Beogradu duži sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 13°C.

U Nišu duži sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za kratkotrajnu kišu popodne. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna do 19°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu umereno toplo uz više sunčanih sati i dnevni razvoj oblaka. Popodne je mala šansa za pojavu kratkotrajne kiše ili ponekog lokalnog pljuska. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 6°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i najviše do 14°C na 1000 mnv.

U Vojvodini umereno toplo uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 9°C do 12°C.

U Novom Sadu duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna oko 19°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 11°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Subotici duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna oko 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 11°C.

Vreme narednih dana

subotu duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka. Na istoku Srbije će biti oblačnije sa kišom povremeno, a manja šansa za kratkotrajnu kišu postoji popodne u centralnim i južnim predelima Srbije. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 18°C do 21°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 9°C do 13°C.

nedelju još toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Krajem dana je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova na zapadu Srbije, a u noći ka ponedeljku i u ostalim krajevima. U ponedeljak toplo, ali nestabilnije vreme sa većom šansom za povremenu kišu i lokalne pljuskove. U utorak i sredu malo svežije sa mogućom kišom.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments