Foto: Printscreen RTS

Ovogodišnju predstavnicu na pesmi Evrovizije, Anu Đurić – Konstraktu, brojne medijske ekipe ispraćaju na put u Torinu gde će se održati najpopularnije muzičko takmičenje u Evropi.

Konstrakta je iz zgrade RTS-a ispraćena uz velike ovacije fanova i prisutnih medijskih ekipa a pažnju je okupirao crveni fića kojim je Srpska predstavnica krenula u Torino, tačnije ona fićom odlazi do aerodroma u Beogradu.

Foto: Lola Stojanović / Ringier

Na šoferšajbni fiće postavljen je beli peškir na kojem piše “In Corpore Sano – Konstrakta”.

U pratnji svojih pratećih vokala i delegacije, Konstrakta je još jednom otpevala pesmu i krenula put Torina. Zanimljivi detalj na njenom belom kostimu privukao je posebnu pažnju a to je vez u obliku srca.

Foto: Lola Stojanović / Ringier

Srpska predstavnica na pesmi Evrovizije je pristunim novinarima i fanovima  podelila bele karanfile i peškire na kojima je izvezeno “In corpore sano – Konstrakta”.

Prema podacima koje je objavio zvaničan nalog Evrovizije na društvenim mrežama, Srbija će se ove godine naći u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja, 12. maja u Torinu.

Konstrakta trenutno zauzima 11. mesto na svetskim kladionicama, a svoj glas druge polufinalne večeri u Torinu ukrstiće sa prerdstavnicima Finske, Izraela, Azerbejdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Kipra, Irske, Severne Makedonije, Estonije, Rumunije, Poljske, Crne Gore, Belgije, Švedske i Češke.

Našoj Konstrakti želimo svu sreću na predstojećem Eurosongu!

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments