Foto: NajŽena/ Ilustracija

Astrolog Dušan Veličković ističe da se uskoro završava retrogradni Merkur, ali i da nam lepu energiju donosi jedna kraljevske zvezda.

Retrogradni Merkur se završava 3. juna, ali da li je ovde kraj njegovom negativnom uticaju? Od 10. maja osećamo uticaj Merkura u retorogradnom hodu – možda su se neki planovi odložili, klijenti otkazali, aparati pokvarili, nešto smo izgubili ili su poruke i informacije kasnile… Ali od 3. juna Merkur kreće direktno, i iako neće biti naglih promena u prvim danima, svakako možemo osetiti olakšanje.

Astrolog DušanVeličković u emisiji 150 minuta objasnio je da se retrogradni Merkur kreće direktno 3. juna, ali to su mala pomeranja.

– On će da stoji naredna tri dana, biće na jednom stepenu. Ipak, dobro je da ne ide unazad i ne pravi haos… Biće ovo period za jedno dubokumo razmišljanje. Još par dana biće sitnih problemčića, ali od 3. juna kreće i ispravlja greške koje je pravio.

Međutim, osim Merkura u direktnom hodu, astrolog je doneo još jednu dobru vest – Aldebaran, najsjajnija planeta u sazvežđu Bika trenutno donosi posebne darove za sve horoskopske znakove.

– Trenutno na nebu je mlad Mesec, Mesec i Sunce su na devetom stepenu Blizanaca gde se nalazi jedna kraljevska zvezda Aldebaran koja daje sreću – ona je jedna od četiri kraljevske zvezde. Daje sreću u svim novim počecima, to je kapija istoka. Ta konjunkcija pratiće nas narednih 10-ak, 15 dana. Ona će nam pomoći da ispravimo sve ono što je Merkur pokvario i upropastio. Daje sreću onima koji su odvažni da krenu nešto novo u narednih nedelju dana – ispričao je Dušan Veličković

Ako želite da započnete nešto novo i promenite u svom životu, prema mišljenju astrologa ovo je pravi period za to. Napomenuo je da su mnoge planete u svojim znakovima, pa su različiti pozitivni aspekti rešeni “da nas poguraju sa mesta”.

Iskoristite nakonost planeta.

najzena.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments