Foto: Radio Sarajevo/Dragan Bjelogrlić
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić kratko se izjasnio danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, povodom napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.
Kako prenose mediji, glumac je tom prilikom kratko negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Odbrana okrivljenog Bjelogrlića je tokom uvodnih reči negirala kvalfikaciju krivičnog dela nasilničko ponašanja i zatražila da se pogledaju svi snimci sa kamera u hotelu „Ambasador“ u Nišu gde se napad dogodio.

Kako tvrde advokati Jugoslav Tintor i Goran Draganić, snimci koji su plasirani u javnosti su polovični, ne daju celokupnu sliku o tome šta se desilo u hotelu.

Advokat Tintor istakao je da se na snimku, koji je prezentovan javnosti i koji se nalazi u spisima predmeta, ne nalazi drugi deo događaja gde se vidi da oštećeni Antonijević napada Bjelogrlića i u jednom trenutku ga čak i udara. Istakao je i da na snimku jedne kamere fali 50 sekundi i da je to upravo trenutak kada Bjelogrlić stoji u neposrednoj blizini Antonijevića ispred hotela. On je ukazao da se postavlja pitanja ko odlučuje koji će deo biti isečen.

Podsetimo, Bjelogrlić se tereti za nasilničko ponašanje nad kolegom Predragom Antonijevićem 23. avgusta prošle godine u hotelu “Ambasador” u Nišu.

bizlife.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments