Foto: foursquare.com

Miodrag Jovanović (67) iz Lajkovca ostao je bez “mercedesa” kada su ga jutros na oko kilometar od graničnog prelaza na Kelebiji zaustavili, lažni policajci i ukrali mu automobil.

– Dolazili smo iz Beča, gde radimo oko 40 godina. Krenuo sam sa ženom i dve unuke (18) i (16) na odmor u Srbiju u rodno selo Lajkovac. Svake godine dolazimo ovde na odmor. Nikada nisam imao nikakvih problema do jutros – priča očajni Miodrag.

Prema njegovim rečima na odmor su došli sa dvoja vozila, s tim što je njegov sin bio ispred njega.

– Bio je dogovor da se nađemo na odmaralištu. Međutim to se nije dogodilo jer nas je u jednom trenutku zaustavio automobil, civilni ali je imao rotaciju u vozilu i na zadnjem staklu tablu “stop policija”. Šta sam drugo mogao nego da stanem – priča nesrećni čovek.

On dodaje da su iz tog vozila izašla dvojica mladića od oko 25 godina u civilu.

– Prišli su i rekli da izađemo napolje iz vozila. Objasnili su da se dogodila neka krađa i da moraju da pregledaju vozilo. Pitao sam ih šta mi imamo sa tim, ali su bili drski i bezobrazni. Rekli su da su oni policajci i da oni određuju pravila. Izašli smo svi iz vozila i oni su počeli da pregledaju. Otvarali su gepek, pregledali stvari – priča čovek.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments