Foto: P.Milošević

Minimalna temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 10°C u Loznici i Valjevu do 14°C na istoku i jugoistoku Srbije, a u Negotinu oko 16°C.

U Srbiji danas još malo hladnije i oblačno uz povremenu slabu kišu, osim na severu Vojvodine gde bi preovlađivalo suvo vreme. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 10°C u Loznici i Valjevu do 14°C na istoku i jugoistoku Srbije, a u Negotinu oko 16°C. Uveče suvo u većini predela, a slaba kiša je moguća na istoku. Temperatura u 22h od 7°C do 11°C.

U Beogradu još malo hladnije i oblačno uz povremenu slabu kišu, mada će biti dužih perioda suvog vremena. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 11°C. U Nišu hladnije i oblačno uz povremenu slabu kišu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 13°C.

U Užičkom regionu hladnije i oblačno uz povremenu slabu kišu. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 10°C do 12°C. Na Zlatiboru i Tari hladno i oblačno sa kišom i najviše do 7°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu još malo hladnije i oblačno uz povremenu slabu kišu, mada će biti dužih perioda suvog vremena. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 10°C.

Foto: Shutterstock

Vreme narednih dana

U ponedeljak hladno uz prolazno naoblačenje sa severozapada i ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše, ali ipak uz duže periode suvog vremena. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. U utorak i sredu pretežno sunčano, jutro hladnije, ali tokom dana toplije u odnosu na ponedeljak. U drugoj polovini sedmice suvo sa hladnim i maglovitim jutrima, a tokom dana malo toplije od proseka i pretežno sunčano, ponegde sa sumaglicom.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments