15.5 C
Novi Sad
07/07/2022, 04:29
Lifestyle Horoskop (arhiva) Leto u znaku Venere: Ovi znakovi mogu da se raduju predstojećim topilm...

Leto u znaku Venere: Ovi znakovi mogu da se raduju predstojećim topilm danima, zvezde im predviđaju veliku ljubav

Foto: Sailthru

Venera je planeta ljubavi i lepote. Ove godine ona napušta svoju retrogradnu fazu i ulazi u period koji se zove “direktno kretanje”.

S tim u vezi, pojedinačni znakovi Zodijaka mogu računati na zanimljiva poznanstva, a nekima će se sreća u ljubavnoj sferi osmehnuti dvostruko – talas osećanja će ih pokriti i odvesti ih do službe matičara.

foto: Profimedia

Rak

Od 18. jula do 11. avgusta Venera će biti u vašem znaku, što znači da imate sve šanse da poboljšate svoj lični život. Usamljene Rakove čeka neverovatna ljubavna avantura. Da, na prvi pogled može izgledati da bajka na obali koja ostaje samo tamo, ali ne u vašem slučaju. Odnosi sa suprotnim polom će se brzo razvijati i posle odmora.

Ako Rak pokuša i uloži napor da izgradi ozbiljnu vezu, lagano flertovanje i nenametljiva romansa će se razviti u jaku i obobećavajuću vezu.

Jarac

Leto je najpovoljnije vreme za pronalaženje postojane ljubavi. Položaj Venere će na svaki mogući način doprineti uspostavljanju ličnog života – upoznavanje sa potencijalnim partnerom će biti neizbežno.

Verovatno će to biti neočekivani susret sa strancem ili poznanikom. Jarčevi su skeptični prema vezama na daljinu, ali godina tigra će ih naučiti da se pomire sa ovim.

Blizanci

Do kraja juna Blizance će očekivati pravi nalet emocija u ljubavnoj sferi, što će dati konjunkcija Venere sa Uranom u vašem znaku. Budite spremni na činjenicu da će strela ljubavi poleteti od Kupidona – imate sve šanse da vas potpuno preplavi ovaj osećaj. Oni predstavnici znaka koji su odbili da veruju u ljubav na prvi pogled doći će do suprotnog uverenja.

Postojaće želja da se venčate sa ovom osobom što je pre moguće, ali zvezde vam ne savetuju da žurite. Uživajte u trenutku, bolje upoznajte partnera, proučite njegove navike i razmislite da li delite njegov pogled na život? Ako je odgovor potvrdan, onda postupajte hrabro i odlučno.

Foto: Ikigai Living

Lav

Lavovi ovog leta takođe mogu računati na podršku planete ljubavi Venere. Paralelno, druga planeta će se mešati u vaš život – Jupiter (poznat kao “planeta sreće”). Ovo će biti srećan period u životu Lavova, koji će im doneti mnogo zanimljivih i značajnih poznanstava. Saveti zvezda: izlazite češće, ne odbijajte da prisustvujete događajima, pokažite interesovanje u odnosu na suprotni pol, idite na sastanke.

Glavni zadatak je da ne sedite kod kuće. Ne treba čekati i nadati se da će osoba sama doći u vašu kuću, iako se takav poklon sudbine ne može isključiti. Ipak, budite oprezni, mnoge od vas mogu zbuniti skupi pokloni i primamljive ponude, a iza svega toga mogu da se kriju nerazumne namere suprotnog pola. Vodite računa o pouzdanom saputniku i ne menjajte se.

nportal.rs / nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments